Teknisk specialistkonsult

Plats: Piteå

Vill du bli en del av förändringen inom svensk processindustri?
Optimation AB är Sveriges ledande experter på produktionsoptimering inom processindustrin. Vi fortsätter att expandera och har många intressanta projekt framför oss mot en mer hållbar industriproduktion som huvudsakligt mål. Detta ger oss möjlighet att rekrytera tekniska specialister med huvudinriktning mot reglerteknik och processoptimering. Är du en av dem?

Som teknisk specialistkonsult blir du delaktig i den fortsatta utvecklingen av Optimation.
Din roll innebär optimering av processindustrins produktion med hjälp av bland annat simulering och avancerad processtyrning. Du blir del i hela projekt från införsäljning, analys, utveckling, leverans och support i nära samarbete med kunden. I rollen som teknisk specialistkonsult följer du utvecklingen inom området för att på så sätt utveckla den egna kompetensen och kontinuerligt förbättra projekten.

Optimation söker dig som är minst civilingenjör i reglerteknik, energiteknik, teknisk fysik, datateknik, kemiteknik eller har motsvarande erfarenhet. Som person är du självgående och initiativtagande med ett strukturerat och analytiskt arbetssätt kombinerat med ett praktiskt handlag. Du uppskattar att samarbeta, resa till kunder, är serviceinriktad och det är meriterande om du gillar att leda projekt. För att trivas i rollen har du även en god problemlösande analysförmåga och drivs av ett genuint intresse för teknisk utveckling.
Det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska flytande.

Vi erbjuder en anställning i ett stabilt företag med goda möjligheter att utvecklas både professionellt och som individ. Vi är våra anställda och satsar därför på trivsel, kompetensutveckling och ett hållbart arbetsliv. Företagets grundläggande värderingar är långsiktighet, ärlighet och humanitet. Efter introduktionen av våra erfarna medarbetare får du ett stort eget ansvar i ett företag där beslutsvägarna är korta och du är delaktig i hela verksamheten.

Optimation levererar spetskunskap och kraftfulla lösningar inom simulering och reglerteknik och bidrar till den förändring som krävs för en hållbar och effektiv industri. Våra kunder finns inom mineral, järn, stål, energi, livsmedel, transport samt massa- och pappersindustrin.

Vi är i dagsläget lokaliserade i Luleå, Piteå, Sundsvall, Uppsala och Göteborg. Vi behöver främst växa i Norrbotten och söker därför dig som vill utgå från Piteå. Läs gärna mer på optimation.se.

Visst låter detta intressant! För ytterligare information och frågor är du välkommen att kontakta VD Björn Söderlund, tel. 070-311 19 24 alt. vår rekryteringskonsult: Merja Kenttälä, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.
Varmt välkommen med din ansökan senast den 22 januari 2023 genom att registrera dig i följande länk:

Tekniska specialistkonsulter, Optimation AB – Rätt Rekrytering (rattrekrytering.se)