Jobba hos oss

Är du vår Optimist som drivs av utmaningar och teknisk problemlösning?

 

Vill du också vara med i vår framgångssaga?

Som ett led i  Optimations fortsatta expansion söker vi två till tre ”optimister” som tekniska specialistkonsulter med inriktning mot reglerteknik, simulering och programmering.

Vi är Sveriges ledande experter på produktionsoptimering inom processindustrin.

Som Teknisk specialistkonsult blir du delaktig i den fortsatta utvecklingen av Optimation.
Din roll innebär optimering av processindustrins produktion med hjälp av bland annat simulering och avancerad processtyrning. Våra kunder finns främst inom mineral, järn, stål, energi, pappers- och massaindustrin.  Du blir del i hela projekt från införsäljning, analys, utveckling, leverans och support i nära samarbete med kunden. I rollen som teknisk specialistkonsult följer du utvecklingen inom området för att utveckla den egna kompetensen och kontinuerligt förbättra projekten. Vi är lokaliserade i Göteborg, Uppsala, Sundsvall, Piteå och Luleå. Då vi behöver växa på alla orter är ditt val av stationeringsort fritt.

Vi söker dig som är minst civilingenjör med inriktning reglerteknik, energiteknik, fysik, datateknik, kemiteknik eller har motsvarande erfarenhet. Som person är du självgående och initiativtagande med ett strukturerat och analytiskt arbetssätt kombinerat med ett praktiskt handlag. Du uppskattar att samarbeta, leda projekt och är serviceinriktad. Du har även en god problemlösande analysförmåga och drivs av ett genuint intresse för teknisk utveckling och problemlösning. 

Vi erbjuder en anställning i ett företag i tillväxt med goda möjligheter att utvecklas både professionellt och som individ. Efter introduktionen av våra erfarna konsulter får du ett stort eget ansvar i ett företag med god trivsel och familjär anda. Företagets grundläggande värderingar är långsiktighet, ärlighet och humanitet. Optimation eftersträvar en jämn könsfördelning där vi ser mångfald som en styrka och välkomnar medarbetare med olika bakgrund att söka tjänsten som teknisk specialistkonsult.

Är du intresserad? För ytterligare information och frågor är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult: Merja Kenttälä, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.

Mycket välkommen med din ansökan via www.rattrekrytering.se senast den 8 maj 2021.

Optimation AB, vi är Sveriges ledande experter på produktionsoptimering inom processindustrin och drivs av att utmana oss själva och gamla sanningar. Genom passion och metodisk analys förenklar vi komplexa samband till optimal kundnytta. Optimation levererar teknisk spetskompetens och innovativa lösningar som säkerställer en mer hållbar industri. Vårt mål är att optimera kundernas tillverkningsprocess och våra ledord är innovativa, utmanande och engagerade. Optimation har sedan tidigare kontor i Luleå, Piteå, Sundsvall,  Uppsala samt Göteborg och våra uppdrag finns både i Sverige och till viss del utomlands.