Simuleringsspecialist

Som ett led i Optimations fortsatta expansion söker vi simuleringsspecialister. Detta är en central roll i många av våra projekt där du jobbar framför allt med modellering, simulering och optimering av produktionsprocesser och logistikflöden. Vi är Sveriges ledande experter på produktionsoptimering inom processindustrin.

Som simuleringsspecialist blir du en viktig del i våra projekt för optimering av processindustrins produktion och logistik. Modeller och simulatorer används bland annat för analyser, operatörsstöd, utbildning, utveckling- och test av överordnade styrningar. Vi simulerar allt från vätskeflöden till logistikkedjor. Du använder och utvecklar Optimations lösningar för modellering och simulering. Våra simuleringslösningar är plattformsoberoende och vi lägger stor vikt vid interoperabilitet. Tidigare erfarenhet från dynamisk modellering i till exempel Mathworks produkter eller Modelica är meriterande.

Optimation söker dig som har en lämplig civilingenjörsexamen och drivs av en vilja att förändra. Vi har stimulerande uppdrag för dig som är nyutexaminerad men också för dig som har många års erfarenhet. Som person är du självgående och initiativtagande med ett strukturerat och analytiskt arbetssätt. Du uppskattar att samarbeta och är serviceinriktad. Det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska flytande.

Vi erbjuder en anställning i ett stabilt företag med goda möjligheter att utvecklas både professionellt och som individ. Vi är våra anställda och satsar därför på trivsel, kompetensutveckling och ett hållbart arbetsliv. Företagets grundläggande värderingar är långsiktighet, ärlighet och humanitet. Efter introduktionen av våra erfarna medarbetare får du ett stort eget ansvar i ett företag där beslutsvägarna är korta och där du är delaktig i hela verksamheten.

Optimation levererar spetskunskap och kraftfulla lösningar inom simulering och reglerteknik och bidrar till den förändring som krävs för en hållbar och effektiv industri. Våra kunder finns inom mineral, järn, stål, energi, livsmedel, transport samt massa- och pappersindustrin.

Vi är i dagsläget lokaliserade i Göteborg, Uppsala, Sundsvall, Piteå och Luleå. Vi behöver främst växa i Norrbotten och söker därför dig som vill utgå från Piteå. Läs gärna mer på optimation.se.

Visst låter detta intressant! För ytterligare information och frågor är du välkommen att kontakta VD Björn Söderlund, tel. 070-311 19 24 alt. vår rekryteringskonsult: Merja Kenttälä, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77.
Varmt välkommen med din ansökan senast den 22 januari 2023 genom att registrera dig i följande länk:

Simuleringsspecialist, Optimation AB – Rätt Rekrytering (rattrekrytering.se)